Posted by admin 07-09-2018 0 Comment(s)

Beste Air Jordan 31 lage beoordelingen

 

Als een paar schoenen niet kan wijzen naar waar te slaan, is elke andere goede prestatie nutteloos. Door het gebrek aan grip is de Air Jordan 31 een niet te dragen paar schoenen geworden voor een baanbrekende loper, en zelfs vierdimensionale schutters vrezen drie punten.

 

Materiaal:

Naast het opgeven van het high-top ontwerp, is de Air Jordan 31 Low in feite hetzelfde materiaal als de Air Jordan 31: de bovenste helft is een Flyweave-vamp, terwijl de onderste helft een stuk kunstleer is. In feite, dit soort schoenen voor en na het lichaam concept van verschillende materialen vier-dimensionale zoals het heel veel, voorvoet als gevolg van frequente mobiele en snelle reactie op de vraag, materiaal kan niet te stijf zijn, deze Flyweave vamp van Air Jordan 29 start doen goed; Het achterste deel heeft betere ondersteuning en stabiliteit nodig, dus is het raadzaam om sterker kunstleer te gebruiken. Weet het niet want wees PE-versie van de rede, de hak van 4 dimensies dit paar kunstleer voelt heel goed, heb geen goedkoop gevoel. Tijdens het spelen was er geen probleem met de schoenpers, wat aantoonde dat het algehele gebruik van het materiaal nog steeds aanwezig is.

goedkoop Nike Air Jordan 31 Low Basketball schoenen All wit Nieuwe uitgave

Schok:

Het ondersteuningsbord van Flightspeed is een truc die Jordan Brand vier jaar lang heeft gebruikt en waarvan men kan zeggen dat hij behoorlijk bedreven is in. Air Jordan 31 Low zet de high-top middenzoolconfiguratie voort, met behulp van Flightspeed om de elasticiteit van Zoom maximaal te ontgrendelen, gebaseerd op het full-palm zoomluchtkussen. Hoe zit het met echte voeten? Om eerlijk te zijn, vanaf de voet voelt het spreken, dit paar schoenen heeft een volledig ontgrendeld Zoom-gevoel dan de eerste drie generaties, zelfs soms stampend laat je het bestaan ​​van het luchtkussen niet vergeten. Sterker nog, Siwei denkt dat dit een goede zaak is. De aanwezigheid van de all-palm Zoom maakt de demping gelijkmatiger, maar zorgt ook voor het gevoel van plaats voor het hele paar schoenen. Ook bekend, 4 d houden niet van te zachte schoenen tijdens het spelen, en de Air Jordan en Low in gevoel voor het veld en bereikten een balans tussen dempingsbescherming, speelden de bal zonder overbodige pijn, de benen en voeten vier dimensionale stingless kunnen kiezen .

 

grip:

Als het gaat om landgrijpers waar mensen het meest om geven, heeft Air Jordan 31 Low dan enige veranderingen aangebracht in landgrijpers? Vier dimensies denken dat er is. Omdat de testgrond is gladde houten vloer, vuil is ook meer, 4 dimensionale grondprestaties te begrijpen oorspronkelijk niet te grote verwachting te houden. Na een paar testritten stelde de Air Jordan 31 Low grip echter niet teleur. Ja, het fenomeen van het eten van as op de bodem van het kristal is nog steeds erg serieus. Als de omstandigheden het toelaten, is het raadzaam om meer af te vegen bij het stoppen van de bal. Maar zelfs bij het eten van as is de grip van de Air Jordan 31 Low over het algemeen vrij goed, zonder voorwaartse stuwkracht tijdens een snelle stop en geen slippen vanaf de zijkant. Echter, als gevolg van Unlocked het bestaan ​​van de Zoom, de zool moest strip groeven trekken, leiden tot luchtkussen deel is meer prominent. Dus het echte touchdown-bereik van de Air Jordan 31 Low is eigenlijk vrij klein, waardoor het mogelijk is om de schoen zijwaarts te laten draaien tijdens het remmen te hard. Bovendien, Air Jordan en lage buitenzool grip dan high-help-versie genaamd wraak, hoewel niet de "top", maar de absolute "goed genoeg", vul in de hoge hulp-versie erkend als een van de grootste zwakte.

goedkoop Nike Air Jordan 31 Low Basketball schoenen Blauw wit Nieuwe uitgave

Pakket:

De Flyweave-schoen aan de voorkant heeft een bescheiden hoeveelheid padding eronder om de ruimte tussen de tenen te vullen en Nike's handige Flyweave-draad doet zijn werk. In de hoge versie is het voorste handpalmdeel breder en is er enige ruimte tussen de twee zijden. Als u geen dikke sokken draagt, zal dit duidelijker zijn. In de low-top versie heeft de voorste schoen een kleinere ruimte in de schoen, hoewel het niet voor de hand lijkt te liggen, maar het is eigenlijk een bonus voor de voorste schoen. Air Jordan 31 Low heeft een beetje een hak wrijven wanneer je het voor het eerst opzet, wat een beetje onnatuurlijk is, maar na ongeveer een half uur slijpen is het niet ongemakkelijk. Worry Low help schoenen hakken is loose friend hoeft zich geen zorgen te maken, Air Jordan en Low heel lock zijn erg sterk, zolang de schoenen aan het laatste gat kantelen, kan het hele schoenenpakket worden gegarandeerd.

 

Ondersteuning:

Qua ondersteuning is het Flyweave-weefsel op de Air Jordan 31 Low niet zo zacht als het Flyknit en is het niet zo rekbaar als het Flyknit. Toen Air Jordan 31 Low in vier dimensies met KD 9 werd vergeleken, werd geconstateerd dat het vampier van de voormalige meer ondersteunend was. Hoewel de Flyknit-schoenen van KD 9 een hoge mate van comfort hadden, waren ze ook minder goed bestand tegen vervorming. Tegelijkertijd is de Air Jordan 31 Low veel dichter bij de grond dan de KD 9 en is het chassis breder, wat gedeeltelijk het gebrek aan vloeroppervlak en de mogelijke instabiliteit van de zool compenseert. Zoals de meeste lage sneakers, voegt de Air Jordan 31 Low een verborgen TPU-stabilisator aan de hiel toe om de hiel te helpen sluiten. Vier dimensies zei ooit Harden Vol. 1 is nu Low-help schoenen ter ondersteuning van het leerboek, Air Jordan 31 Low, eigenlijk heel dicht bij dat niveau, maar gebruik Unlocked Zoom veroorzaakt door aangeboren nadeel of maak het vanaf de bovenkant half verzonden.

goedkoop Nike Air Jordan 31 Low Basketball schoenen Dark Blauw Nieuwe uitgave

Schuren:

Er zijn weinig paar high-end sneakers die goed dragen, en de Air Jordan 31 Low is geen uitzondering. De Air Jordan 31 Low heeft een ondieper loopvlak, GEBRUIK Zachter rubber en volgt een binnenste schoenlijn. Indien gebruikt voor cement, asfalt, kunststof van slechte kwaliteit zoals de site, kan de korte levensduur worden verwacht. Als je naar buiten gaat met een paar sneakers met het opschrift "inside" en klaagt dat ze niet goed dragen, is dat jouw probleem. Nogmaals, elke schoen kan worden gebruikt voor veldspel, maar het is gewoon een kwestie van duurzaamheid. Als de voorwaarde, nog steeds in een binnen houten vloer of hoogwaardige kunststof grond wordt gebruikt om omhoog te gaan.

 

Ventilatie:

De Air Jordan 31 Low-versie is beter omdat de enkel niet is bedekt met zoveel padding. De opvulling onder de Flyweave aan de voorkant en het ontbreken van een traditionele mesh-ademende tong zijn echter de belangrijkste boosdoeners.

goedkoop Nike Air Jordan 31 Low Basketball schoenen Grey Nieuwe uitgave

Conclusie:

Als je de schoenen in vervangende, beginnende, all-star, supersterren levels wilt hebben, is het all-starsniveau van Air Jordan al 31, maar het gebrek aan grip maakt het supersterren altijd slechte adem. Mogelijk is Jordan merk gehoord van de gebruikersklachten en veranderde de buitenzoolrubbercomponenten, Air Jordan en Low grip hebben een kwalitatieve sprong, dit maakt het ook tot een vierdimensionaal hart een van de weinige supergrote niveau's van tennisschoenen. Bovendien zijn de schoenen ook mooi van vorm, wat een goede keuze is voor zomerse zonsopgangen.

Leave a Comment