De Klassieker Uit 1996 - De Air Jordan 11 Die Tot Een Razernij Van Kopen Leidde

Posted by admin 05-08-2018 0 Comment(s)

Air Jordan 11 is de Air Jordan-serie, het laatste paar schoenen met een luchtkussen basketbal (12 generaties werden overgenomen na AJ ZOOM), maar in vergelijking met de tien schoenengeneratie hebben 11 generaties betere prestaties.

Korting Air Jordan 11 Retro Herren Blauw wit sportschoenen

Tinker ten tijde van ontwerp 11 bepaalt niet of de lucht dit paar basketbalschoenen zal dragen, het was Michael Jordan die de NBA verliet, verdrietige tijd voor strijd in de honkbalcompetitie, 9 generaties is net de lucht door het alternatief geworden in de basketbalveld, Michael Jordan zelf hield niet van 10 generaties, zelfs in latere terugkeer naar het stadion, de schoenen kunnen nog steeds geen deel van hem worden. Maar toen er vragen over Tinker vielen, vertelde Jordan plotseling de wereld: "Ik ben terug!" Het was 18 maart 1995 en de wereld was aan het knabbelen met de terugkeer van de vliegende man. De volgende dag keerde de held in nummer 45 terug naar het vertrouwde toneel.

 

Als gevolg hiervan zijn Tinker en zijn ontwerpteam zich meer bewust van het feit dat de 11e generatie een symbool van een nieuw tijdperk zal zijn en hij het ontwerp van de schoenen heeft versterkt.

Korting Air Jordan 11 Retro Herren pettain America sportschoenen

Dit is het eerste paar basketbalschoenen in de geschiedenis met een patentleerontwerp, waardoor ze minder snel uitgerekt, lichter en mooier zijn en meer lijken op een glanzende sportwagen. Het nylon op de vamp verlicht de totale belasting volledig en creëert een nieuwe lichtgewicht mijlpaal in de geschiedenis van de AIR JORDAN collectie.

 

Tinker en ontwerpteam maakten gebruik van snelle fotografie om Jordan te vangen tijdens de rechtszaak, frame voor frame screening en analyse van de verandering van de bewegingstoestand van tennisschoenen, vonden uiteindelijk het probleem en bepaalden om hele palmvezels samen te voegen in koolstofplaat. Deze eerste toepassingstechnologie op de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat het vervormen van de schoenzolen en snelle correctie, tennisschoenen na stressvervorming, snel kan herstellen, en geeft de verdedigers een snellere opstarttijd, om de lichtpunt te markeren, ze hebben ook besloten om de zool opnieuw het ontwerp van de bodem van het kristal te GEBRUIKEN. De koolstofvezel-steunplaat werd ook het symbool van de toekomstige topbasketbalschoenen.

Nike Dame Air Jordan 11 Retro Basketball schoenen Purper wit sportschoenen te koop

De AJ-serie heeft in het verleden niet veel gedaan om schoenveters te ontwerpen en ze lijken meer op het gat of de gesp te focussen. Maar deze keer werd ook het revolutionaire snelvetersysteem geïntroduceerd in het ontwerp van 11, wat het erg handig maakte om te slijten.

 

Het lijdt geen twijfel dat de AJ11, qua ontwerp alleen, het traditionele concept van basketbalschoenen heeft doorbroken, en een klassieke basketbalschoen die geschikt is om te dragen, daadwerkelijk te bestrijden is en een meer formele uitstraling heeft gekregen.

Leave a Comment