Posted by admin 17-08-2018 0 Comment(s)

De Laatste Danspas - Nike Kobe 11 Beoordeling!

 

KOBE Bryant is een nieuwe generatie KOBE Bryant-laarzen, en hij heeft nog steeds een laag uitgesneden ontwerp, met een laag uitgesneden schoen die aanvoelt als een voetbalschoen. De vier horizontale lijnen op de hiel van de schoen zijn ontworpen om vier woeste klauwmarkeringen te zijn, consistent met het gedetailleerde ontwerp van de KOBE 5 BruceLee, maar in tegenstelling tot de KOBE10's, die zwaar geborduurd zijn en een betere textuur hebben. Geen KOBE 5 Bruce lee vrienden kunnen wat liefde vinden in deze schoenen.

 

De nieuwe generatie Flyknit-technologie wordt geadopteerd in de vamp en de breilijn voor tpu wordt toegevoegd aan de originele Flyknit-technologie om de duurzaamheid en ondersteuning van de vamp te verbeteren.

Korting Nike Flyknit Kobe 11 Basketball schoenen Blauw Zwart online stopcontact

Tussenzooltechnologie heeft de terugkeer van Lunarlon-binnenzool gezien. De voorkant van de binnenzool gebruikt het concept van de vrije snijtextuur en het rugpalmzoomluchtkussen. In tegenstelling tot vóór schoengeld, naast de binnenzool is geannuleerd in de bodem van de integratie van ontwerp, zal direct worden aangesloten op schoen buitenzool, zoals een ontwerp om gewicht te verminderen op hetzelfde moment met behulp van de pittoreske doorschijnende zolen, inlegzolen kunnen de bodem zien.

Deze plug-in inlegzolen in de serie beginnen met KOBE Bryant zeven generaties, na de voortdurende verbeteringen begon de 8 generatie een nieuwe generatie Lunarlon inlegzolen te proberen, waarbij de verdikking en de 9 generatie begon in binnenzool met de bal op basis van de snijtextuur, hoewel er is geen gebruik in KOBE 10 generaties inlegzolen, maar op Lunarlon implementeren het concept van Gratis, dus we zagen KOBE 11 inlegzolen, nauwkeurig en zorgvuldig na Gratis ideeën en perfecte collocatie van palmzoom.

Korting Nike Kobe 11 Basketball schoenen All Zwart NBA Popular

Schok:

KOBE 11 is in lijn met KOBE 10 op de tussenzool, met de GRATIS Lunarlon aan de voorkant en ZOOM-lucht aan de achterkant. Maar qua presentatie gebruikt KOBE 11 hetzelfde soort inserts als KOBE 9, waardoor de middenzooltechnologie wordt ingebed in schoenen. Daarnaast heeft KOBE 11 de tussenzool verlaten en een ontwerp uit één stuk aangenomen dat de buitenzool combineert met de tussenzool, waardoor KOBE 11 zwaarder is dan de vorige.

 

Beschermend:

Op deze manier geeft de nieuwe generatie Flyknit zijn voeten een duidelijk gevoel van veiligheid dat nog nooit eerder in de Kobe-serie is gezien. Een nieuwe generatie Flyknit voegde zich bij de TPU-gevlochten lijn, op het uitgangspunt van ongeveer hetzelfde gewicht verkregen de betere ondersteuning en het pakket, dus KOBE 11 type schoenen is relatief lang en smal, voeten vet vriend voorgesteld in de entiteit winkel om opnieuw te kopen na fitting. Vanwege de positionering van het product en de vereisten van Bryant, maakt KOBE 11 nog steeds gebruik van een low-cut ontwerp, met een dikkere, veiligere bovenkant. Maar vond dat niet gebruikt in KOBE 11 carbon plaat, zoals de stabiliteit van de wetenschap en technologie, als de speciale productpositionering, het ontwerpconcept van KOBE 11 benadrukte het natuurlijke ritme, zodat de traditionele moeilijk te buigen de stabiliteit van het apparaat is om de natuur te verlaten, ieders draagvoorkeuren zijn anders, dus iedereen volgens hun eigen gewoonten en fysieke conditie om schoenen te kiezen.

Korting Nike Kobe 11 Basketball schoenen All Grey

Comfortabel.

Bryant heeft altijd goede prestaties in serie in comfort gehad, dit duurde op KOBE 11, lamineren Flyknit-voeten, goed voetgevoel van onderste Lunarlon in combinatie met inzoomen, en het ontwerpconcept van natuurlijk ritme liet dit paar schoenen zowel in penseelstraat als in echte gevechten brengen veel comfort. In de palm ZOOM comfort voordat ik de 10 generaties wil belachelijk maken, vanwege de dikte van de luchtdruk niet overhandigen van de controle, na het dragen ga een zekere afstand weg, nadat zhang zeer zuur zal voelen, wat verbeterd is op de 11 generatie .

 

reactief:

KOBE 11 is de enige speler die de tussenzool kan verwijderen van de indruk dat veel van de schoenen een ingebouwde binnenzool hebben. Geannuleerd aan het einde van de traditionele voering en de onderkant van de stof, dankzij dit ontwerp, zorgen ervoor dat de buitenzool en de binnenzool nauw zijn verbonden om een ​​geheel te vormen, laat KOBE uitstekend vasthouden aan 11 in echte gevechten, de bal zacht maar niet slonzig.

orting Nike Kobe 11 Basketball schoenen Zwart Rood

grip:

Op KOBE 11 heeft de precisiedynamische buitenzooltextuur de schoenen een goede grip, in het plastic gedeelte van de test leek dit geen duidelijk slipverschijnsel te zijn, de gesimuleerde binnenruimte op de vloer in de woning vertoonde geen duidelijke slip. Ten slotte is KOBE 11 zo zwaar als KOBE 10.

 

Conclusie: zoals met Kobe Bryant in de laatste paar schoenen van de NBA, kan worden gezegd dat de innovatie op basis van de kwadratuur in de kompassen is, hebben we niet de verbeelding van Jing is kleurrijk, maar bracht ook ons ​​een verrassing, is een paar schoenen dat de moeite waard is om te kopen.

Leave a Comment