De Sterkste Echte Schoenen Van 2017? Nike LeBron Soldier 11 Is Hier!

Posted by admin 22-09-2018 0 Comment(s)

In mei 2017 werd de Nike LeBron Soldier 11 volgens plan uitgebracht, en van James wordt verwacht dat hij geluk brengt in de finale. Aangezien 11 nog steeds het door SAN geprezen hoge bovenlichaam en klittenbandontwerp heeft aangenomen, op basis van de vorige generatie, bind tot vier, de balans van het pakket compacter, zacht en ademend mesh-doek boven een ander materiaalcomfort stijgt sterk, voor en na de onderste in de palm Zoom Air shock-systeem, realiseer de rijke start en zachte landing van explosieve prestaties, tot slot om de diamant, gevolgd door textuur, uit te werken en presenteert de LJ LOGO blue crystal buitenzool, ongeacht het uiterlijk of de prestaties zijn allemaal top.

Schok:

 

De shock relief-configuratie verschilt niet veel van Soldier 10 van vorig jaar, maar het is goed behandeld met een klein detail. Zoom Air-unit is dikker en gewetensvol. De vulling van Phylon is echter nog steeds erg licht. Dat lijdt geen twijfel.

 

De Zoom Air-eenheid is dit jaar op een speciale locatie geplaatst. Er zal ruimte zijn tussen de schuimdrager en het luchtkussen, waardoor de twee ruimte hebben om te bewegen en de demping van Zoom Air uit te breiden, wat vandaag nog steeds onmogelijk is voor veel sneakers. En last but not least, Zoom Air is 8 mm dik op de voorvoet en 14 mm dik op de achterste voet. In het algemeen is Soldier 11 van dit jaar meer geëvolueerd vanuit het dempende perspectief dan Soldier 10.

 

Oppervlak materiaal:

 

De Soldier 11 GEBRUIKT een combinatie van Fuse en Velcro. Tegelijkertijd biedt het weefmaterialen voor het schoenlichaam om er krachtiger en duurzamer uit te zien.

De geavanceerde versie van Soldier 11 maakt gebruik van een luxer velveteenmateriaal, dat ook veel gewicht aan het lichaam toevoegt. Maar het is een goede mix van nieuw en oud, met minder gebruik van leer en nubuck in de loop van de tijd, dus het is goed om te zien hoe de schoenen het materiaal met succes integreren, terwijl het algemene moderne gevoel intact blijft.

 

Pakket:

 

Soldaat 11 is onbevooroordeeld, maar de bovenste voet is lastig, en het eerste gevoel zal strak zijn, maar niet zo moeilijk als Soldaat 10. In plaats daarvan kunnen vier kleinere magische stickers elk deel van de schoen beter scheiden, zodat je het daar aankan je moet strakker worden.

 

Ondersteuning:

 

Ondersteuning is een andere goede verbetering van Soldier 10 en toegepast op Soldier 11. De schoenen zullen gaan wiebelen vanwege de Zoom Air-instelling, maar je voelt duidelijk de steun van Soldier 11 om je weer op het beste niveau te krijgen.

Interessant is dat ik ook heb geconstateerd dat naast de middenzool anti-torsie v-type steunplaat, de schoenen ook het traditionele antipeelontwerp aan de voorkant van de palm bieden, gevolgd door een TPU-beker. Bovendien is de plasticiteit tussen de middenzijden van Soldier 11 beter dan de tussenzool van Soldier 10, en zijn de hiel en het voorvoetgebied rond de voet gewikkeld om een ​​gevoel van pasvorm te verzekeren, wat ook het risico op uitglijden op de binnenbekleding van de voet vermindert .

 

En wat kunnen we nog meer zeggen? De beste echte schoen van 2017 is waarschijnlijk de beste!

 

Conclusie:

 

1, uiteraard, als 11 absoluut dan 10 steeg als een stap, hoewel de grip op niet zo goed, maar ik kan nog steeds spreken van het verleden, kreeg ook een grote promotie op langzame schokbestendigheid, zowel diamant als veld kunnen een uitstekende schok ervaren, als Soldier-serie van de LBJ-playoff-modus in haar eigen merkschoenen.

2. Verrassend genoeg biedt de Soldier 11 voldoende ondersteuning en weegt slechts 13 gram.

Leave a Comment