Doomsday King --- Kobe 11 Actual Combat Evaluation

Posted by admin 28-01-2019 0 Comment(s)

Doomsday King --- Kobe 11 Actual Combat Evaluation

 

Kobe 11 Elite Low Flyknit-bovenwerk is zeer comfortabel. Als je een lange tijd AJ-speler bent, zal het je zeker verbazen met Kobe 11 Elite Low; Lunarlon, achterzak Zoom Air binnenzool, buffersysteem De combinatie met de transparante buitenzool is zelfs geschikt om te winkelen. Het comfort van deze schoenen is echt goed in basketbalschoenen.

Korting Nike Flyknit Kobe 11 Basketball schoenen Grey Zwart online stopcontact

demping:

 

Een paar jaar geleden zou ik kunnen denken dat de Zoom Air of Zoom Cage aan de voor- en achterkant erg goed is, maar op een paar schoenen zoals Kobe 11 Elite Low denk ik dat de Lunarlon, de achterkant van de Zoom Air-demping, volledig in de hand ligt match Het kan als precies goed worden beschouwd, de voorvoet kan een goede startondersteuning bieden, de atleten die niet erg zwaar zijn kunnen ook opstaan ​​en de achterpalm gebruikt Zoom Air om de traditionele dempingssterkte te behouden, dus de wedstrijd wordt op een paar bewakingsschoenen. Het was een geweldige ervaring.

 

Mijn eigen ervaring is dat deze schoenen niet alleen een low-security ontwerp gebruiken zonder enig gevoel van veiligheid, maar ook een grote opening aan de bovenkant hebben, geen gevoel van terughoudendheid, de vulling aan beide zijden van de upper is bijna geen, en de steun bij de hiel is niet genoeg. Als ik deze schoenen draag, heb ik onvoldoende beveiliging.

Korting Nike Kobe 11 Basketball schoenen All Grey online stopcontact

Grijp de grond:

 

Kobe 11 De grip en voorganger van Elite Low kunnen een gevecht zijn, ze behoren allemaal tot de leider in de bewakingsschoenen.

stal:

 

Het ontwerp van het bovenwerk maakt deze laag. In feite heeft de hele bovenkant van de Kobe 11 Elite Low een sterk totaalontwerp dankzij de toevoeging van de TPU-strip. Het ontwerp van de middenzool binnenzool vernietigt het algemene gevoel van dragen niet. Maar ik denk dat het ontwerp van de bovenste positie het falen van dit paar schoenen is. Ik denk niet dat de stabiliteit van de Kobe 11 Elite Low me zal bevredigen.

Korting Nike Kobe 11 All Stars Basketball schoenen NBA Popular

andere:

 

De betekenis van Kobe 11 Elite Low is buitengewoon. Veel mensen om me heen die dit paar schoenen hebben gekocht, gaan naar Kobe's laatste kenmerkende schoenen. Alleen voor deze gimmick, of om verder te gaan, misschien is dit het einde van deze serie. Daarom moeten we extra punten geven aan deze schoenen en meer aandacht besteden aan deze basketbalschoenen met speciale historische betekenis.

 

Van de daadwerkelijke prestaties van dit paar schoenen, is het hetzelfde als Kobe's carrière, vol tegenstrijdigheden en controverses, Kobe 11 Elite Lage prestaties in veel opzichten is uitstekend.

Korting Nike Flyknit Kobe 11 Basketball schoenen Rood wit online stopcontact

op te sommen:

 

Een paar uitstekende basketballschoenen voor verdedigers, met een uitstekend dempingssysteem en een zeer snelle opstartsnelheid, is sowieso een van de meest competitieve basketbalschoenen voor verdedigers op de markt.

 

Kobe 11 Elite Low is een paar basketbalsportschoenen die gemakkelijk los te laten zijn. Het kan genoeg steun geven aan de meeste atleten. Het is gemakkelijk om meer ballen op Kobe 11 Elite Low te leggen in een paar spellen. Maar op hetzelfde moment, vrienden rond. De pijnlijke les vertelt me ​​dat Kobe 11 Elite Low geen basketbalschoenen is die je kunnen begeleiden naar de gewetenloze verticale en horizontale koers. De natuurlijke ontwerpfouten maken de schoenen immers vol gevaren en variabelen. Ice and Fire Two Heavens is het beste vocabulaire om Kobe 11 Elite Low te beschrijven. Vergeet niet de aard van zijn laag uitgesneden basketbalschoenen wanneer je hem draagt.

Leave a Comment