Je Beste Partner Op Het Basketbalveld - Air Jordan 12

Posted by admin 01-09-2018 0 Comment(s)

Nike's basketbalschoenen behoren altijd tot de beste en worden geliefd bij de consument. Onder hen is Nike's Nike air Jordan-reeks basketbalschoenen een zeer bekend bestaan. Laten we vervolgens eens kijken naar de Jorda 12 in de Nike Air Jordan-reeks basketbalschoenen.

goedkoop Air Jordan 12 Dame Zwart Blauw goedkoop in de uitverkoop

Air Jordan is een Nike-franchise vernoemd naar de beroemdste NBA-speler in de geschiedenis, Michael Jordan. Nike lanceerde vervolgens de eerste schoen die vernoemd zou worden naar Jordan, de eerste in de Air Jordan-serie. De buitenzool maakt gebruik van solide tractie en uitstekende flexibiliteit. Groeven zijn ontworpen om de natuurlijke beweging van menselijke voeten na te bootsen. Naast het uitvoeren van nieuwe technologie, maakt Air Jordan ook gebruik van de LASER LASER graveertechnologie om het glorieuze verleden van Michael Jordan en Air Jordan-series te benadrukken. Het patroon op de Air Jordan XX-schoenen is een soort extra toespraak in de geschiedenis, die de vorige 20 jaar van wind en regen onthult, maar het record is de glorie van Jordan en Air Jordan-series in de afgelopen 20 jaar.

goedkoop Air Jordan 12 Dame Zwart wit goedkoop in de uitverkoop

Nike air Jordan 12 retro is een terugkeer van het beroemde 1996 schoenenontwerp van designer tinker hartfield, dat voor het eerst het Zoom-luchtkussensysteem introduceerde in de klassieke serie. Nike Nike air Jordan 12 retro GEBRUIKEN Zoom luchtkussen, klassiek leer en eenvoudig en genereus ontwerp.

goedkoop Air Jordan 12 Dame Grey Zwart goedkoop in de uitverkoop

Air Jordan 12 gelanceerd in november 1996, Tinker Hatfield haalt inspiratie uit de hoge hakken van vrouwen schoenen, de unieke asymmetrische stretch schoen hiel raken scène, zoals een hagedis lederen set niet alleen de hele paar sneakers meer rijke eenvoudige zin, biedt ook meer harde bescherming tegelijkertijd, de algehele visuele identificatie, extreem aan de onderkant met meer uitstekende prestaties voor de eerste keer dat het volledige Zoom Air luchtkussen, samenwerkt met de centrale koolstofvezeldraaiing, zal de schok tot een nieuwe hoogte verlichten. Van 1996 tot 1997 won Jordan zijn negende scoretitel en bereikte hij opnieuw de finale. Jordanië droeg de Air Jordan 12, de meest klassieke foto is op 12 juni 1997, de Chicago-stieren in de game 5 tegen de jazz, Air Jordan stond erop dat, ondanks dat iemand 38 punten scoorde, de stieren op weg naar een smalle overwinning, 90-88, inclusief een 3-pointer door tijdens het aftellen, na de wedstrijd, bijna instorten van Jordanië in zijn teamgenoten scottie pippen armen sinds het moment van aanraken. Air Jordan 12 is een soort ortho-achtige voetbalschoenen die Jordan Brand sinds zijn oprichting lanceerde, wat de eerste en diepste herinnering is geworden van veel schoenliefhebbers.

goedkoop Air Jordan 12 Dame Rood wit goedkoop in de uitverkoop

Nike Air Jordan 12 retro bg heeft een bovenwerk van volnerfleer en combineert de structuur van de enkelwikkel om een ​​sterke ondersteuning te creëren. De middenbodem van Phylon, sterk reliëf; Nike Nike air Jordan 12 retro bg neemt de niet-markerende rubberen buitenzool aan met toevoeging van een onderlaag van visgraat voor het modelleren van uitstekende slijtvastheid en grip. Het Air-Sole kussen helpt de schok te dempen. Nike Nike air Jordan 12 retro bg is gebaseerd op een comfortabele pasvorm en een uitstekende duurzaamheid, met de nadruk op de klassieke stijl van de basketballaarzen van het eerste jaar.

Leave a Comment