Leveringsinformatie

1. Wij verzenden de items die u besteld via Air International Express Company, meestal 5-10 werkdagen.

2. Ons doel is om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Houd rekening met 1-2 werkdagen voordat uw bestelling wordt verwerkt. Nadat de betaling is ontvangen, verzenden wij uw bestellingen tijdig. We doen altijd ons best om u te helpen tijd en geld te besparen.

3. U kunt contact met ons opnemen voor het trackingnummer dat binnen 36 uur beschikbaar is.

4.Vervolgens voel je vrij om bestellingen te plaatsen op onze website. We hebben voldoende producten op voorraad .. Voor bestellingen van meer dan 10st, kunnen wij groothandelsprijs bieden, meer sparen voor uw bedrijf.

5. We zijn een professionele online dealer. Bezorgtijden zijn gebaseerd op de dag dat uw bestelling werd verzonden en kunnen doorgaans 2 extra werkdagen duren. Wij garanderen dat uw bestelling wordt verzonden en rechtstreeks aan u wordt geleverd.
Terugkeer en uitwisselingsbeleid

We willen u 100% tevredenheid bieden. Als u uw items wilt retourneren, zijn er enkele stappen die u moet volgen.

1, neem dan contact met ons op om te bevestigen terugkerende verzendadres voor het terugsturen van de items.

2, Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat (dat wil zeggen niet veranderd of gewassen zijn, met alle tags bevestigd).

3, alle bestelde items zijn de juiste items die u hier kiest.

4, U moet weten of u juiste artikelen retourneert voor een terugbetaling, alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een restocking-vergoeding van 10%. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

5, het spijt ons, maar we zullen niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van juiste bestelling pakket. u moet verantwoordelijk zijn voor de verzend- en administratiekosten. Wanneer wij uw retour ontvangen, betalen wij u terug. Houd rekening met een aantal werkdagen voordat de terugbetaling wordt verwerkt.
Bestellings-annulering

Als u een bestelling wilt annuleren, moet u worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. we verwerken altijd alle bestellingen binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen.