FAQ

1.Hoe kunnen de prijzen ver onder de marktprijs liggen? Zijn ze authentiek?


Ja, onze producten zijn absoluut authentiek. En we begrijpen dat veel klanten vinden dat onze prijs te mooi lijkt om waar te zijn. Wij hebben het kanaal om de producten van hoge kwaliteit van de originele fabriek met een concurrerende prijs te krijgen. Maak je geen zorgen.

2.Wat zijn de retour-, ruil-, terugbetalingspolissen?


Als u niet tevreden bent met het artikel, maak eerst een foto van de artikelen, stuur ons dan een e-mail om te bevestigen, binnen 10 dagen kunt u de artikelen naar ons terugsturen, maar u moet de verzendkosten zelf betalen, dan kunnen wij zal een uitwisseling doen nadat het een officiële inspectie heeft doorstaan. Natuurlijk accepteren we geen retouren en / of uitwisselingen als er voldoende bewijs is om te bewijzen dat de producten niet nieuw zijn. Daarnaast, als er niets mis is met de kwaliteit en de grootte van onze producten die naar u zijn verzonden, dan zult u verantwoordelijk zijn voor verzendkosten voor retourzending en het systeem zal ook 30% van de betaling aftrekken. Als u wilt dat wij terugbetalen, betalen we u binnen 24 uur terug, maar de tijd dat u daadwerkelijk de terugbetaling op uw bankrekening ontvangt, is afhankelijk van uw bank.

3.Is het mogelijk dat bestellingen door de douane in beslag worden genomen?


We garanderen ook dat onze producten niet door de douane in beslag worden genomen. Als uw item in beslag is genomen door de douanebeambte, verzenden we het opnieuw.

4. Over annuleren de bestelling en terugbetaling.


Als de bestelling niet is verzonden en u uw bestelling en terugbetaling wilt annuleren, moeten we 10% van de betalingen van het bedrag aftrekken, omdat dit de verwerkingskosten van de creditcardmaatschappijen zijn.

5. Zijn de afbeeldingen waar of niet waar?


Alle foto's zijn definitief door onszelf genomen. Maar door het chromatische chromosomen op het computerscherm en de verschillende foto-opnamepunten zijn er enkele verschillen tussen praktische items en de afbeeldingen op onze website.

6. hoe lang duurt het voor levering?


(1) Over het algemeen ontvangt u het artikel mogelijk binnen 7-14 dagen nadat u uw bestellingen hebt betaald. Maar vanwege de slechte weersomstandigheden kan het leveringsproces een beetje traag zijn. Situatie kan per land verschillen, zoals in sommige landen Bestemmingen kunnen betrouwbaar binnen 1 week worden geleverd en sommige zelfs 2-4 weken, afhankelijk van de efficiëntie van uw lokale postdienst.

7. Hoe om uw item te volgen?


We sturen u uw trackingnummer binnen 24-36 uur nadat we uw betaling hebben ontvangen. U kunt uw artikel controleren op het controleweb http://www.ems.com.cn/english.html, vervolgens een trackingnummer erin plaatsen en Volg. Daarna ziet u de status van de bestelling.

8. Hoe te registreren en betalen voor uw items?


(1) U kunt op onze website inloggen om online te kopen. Klik op de knop "registreren" en ga vervolgens naar "een accountpagina maken".
(2) Vul de nodige informatie in, zoals: naam, adres, plaats, postcode, telefoon, staat, enz. Nadat u klaar bent met invullen, klikt u op de knop "verzenden" om aan de registratie te voldoen.
(3) Klik op de knop "Doorgaan" en u keert terug naar de startpagina. Selecteer de gewenste producten en klik op de knop "Aan winkelmandje toevoegen" om naar de pagina met koopinformatie te gaan.
(4) Druk op de "ga naar de kassa" -balk en wijzig het verzendadres en de transportmodus (Beste manier EMS, Gratis verzending)
(5) Voer de kortingsboncode in en selecteer de betaalmethode.
(6) Klik op "Doorgaan met uitchecken" om de bestelling te bevestigen. De webpagina zal linken naar de pagina "creditcardmaatschappij en de betaling" en u kunt de aankoop hier bereiken door de betaalmethode te selecteren.

9. Betalingsmethoden:


U kunt betalen via West Union (http://www.westernunion.com) of de creditcard. (Visa & Master) Als u via Western Union betaalt, geeft u ons uw MTCN-nummer, het totale betalingsbedrag, uw volledige naam, valuta en uw land, zullen wij uw artikel verzenden zodra we ze accepteren.

10. Is het veilig om met een creditcard te betalen?


Alle betalingen worden online gedaan via de 100% beveiligde manieren om met een creditcard te betalen. De betaling voldoet aan dezelfde principes met PayPal. We zijn gelijk aan een klant van een creditcard, uw geld zal op onze rekening gestort worden en we hebben geen rechten om iets te weten over uw kaartinformatie, dus als er problemen zijn met de betaling, moet u contact opnemen met uw creditcardmaatschappij om te weten te komen wat is gebeurd.

11. De redenen voor onsuccesvolle betaling


Er zijn verschillende redenen voor deze gelegenheid:
(1). Uw informatie kan verkeerd worden ingevoerd.
(2). Uw bank heeft mogelijk een ouder factuuradres in ons bestand.
(3). U bent mogelijk vergeten de 3-cijferige kaartcode in te voeren.
(4). Mogelijk bent u langer dan uw daglimiet.
(5). Uw bank heeft internettransacties mogelijk uitgeschakeld.
(6). Onze payment processor kan problemen hebben.

12. Waarom is de betaalserver een beetje anders dan onze prijslijst op de website?


U hebt de betaling uitgevoerd via een externe betalingsserver, die de persoonlijke financiële informatie van onze klant beschermt. Vanwege de wisselkoers wijkt het geld dat u van die betalingsserver heeft gekregen iets af van onze prijslijst op de website.

13. Kan je naar mijn land verzenden?


We konden verzenden naar bijna alle landen over de hele wereld. Het kost je een vergoeding voor de verzending; er kunnen een aantal bestemmingsgebieden zijn met een beperkte dekking voor koeriersdiensten en in dit geval zullen we de klant meestal zo snel mogelijk via e-mail informeren. Zorg ervoor dat u het juiste verzend- en e-mailadres hebt ingevuld in uw geregistreerde account.

14.Wanneer kan ik een antwoordmail verwachten?


Onze normale tijd voor het beantwoorden van e-mail is binnen 24 uur. Zorg ervoor dat u één correct e-mailadres invoert wanneer u zich registreert op onze website en onthoud uw inlogwachtwoord dat belangrijk is om in te loggen of u moet een nieuw wachtwoord registreren. Het andere punt is dat u mogelijk uw spamfilters of spam-inbox moet controleren om ervoor te zorgen dat u geen e-mails van ons mist.